Uusia tuoteominaisuuksia LATOssa

kesäkuu 19, 2017

LATO paranee vanhetessaan ja saa taas uusia ominaisuuksia:

  • Pysy tilanteen tasalla web-työkalun lanseeratun uutisvirran avulla – LATO-mobiilissa kiitosta kerännyt uutisvirta tulee nyt myös web-versioon. Pysy kärryillä, seuraa mitä tapahtuu, kuka onnistuu, kommentoi ja opi muilta.
  • Intuitiivinen ja tehokkaampi Tavoite-editori – luo, kopio, jalkauta ja muokkaa tavoitteita helpommin monipuolisemmalla ja intuitiivisemmalla Tavoite-editorilla. Lisäsimme tehokäyttöä varten muun muassa koko organisaation suodatusnäkymän, kopioi ja jalkauta -toiminnon, tavoiteketjun suodatuksen, suoraviivaisen tavoitteiden lisäyksen ja jalkautuksen.
  • Älykkäämmät johtamisrutiineja juurruttavat sähköpostiherätteet – kehitimme viestintäautomaatiota eteenpäin, jotta aikanne säästyy tärkeämpään. Pidätkö säännöllisiä viikko-, kuukausi- tai kvartaalipalavereita? Nyt voit valita viestien kohdehenkilöt vapaasti LATO:n automaattiviesteihin. Voit myös asettaa ja muotoilla automaattisesti toistuvat muistutukset ohjeistuksineen viikko- ja päivätasolla esimerkiksi joka toinen perjantai ennen johtoryhmää.
  • Push-herätteet omista tavoitteista ja toimenpiteistä – Haluamme varmistaa, että et missaa mitään tärkeää. Lanseeramme tiiviin henkilökohtaiset herätteet toiminnon, joka listaa toimenpiteet ja tavoitteet, joihin sinut on uutena lisätty, uudet kommentit vastuullasi oleviin tavoitteisiin ja toimenpiteisiin sekä määräaikaa lähestyvät ja myöhässä olevat toimenpiteet.
  • Saatavilla 2-tasoinen tunnistautuminen (2FA) – kovenna kirjautumisen tietoturvaa ja ota käyttöön SMS-kertakäyttöavaimeen pohjautuva tunnistautuminen salasanan lisäksi.
  • Joustavuutta summaaviin mittareihin – käytä tavoitteiden summausketjuissa nyt myös muita mittareita kuten kuvaavia mittareita. LATO jättää nyt muut mittarit huomioitta laskennoissa ja saat joustavuutta monitasoisiin tavoiteketjuihin.
  • Toimenpiteiden edistymä tavoitteen KPI-mittarina – voit nyt valita toimenpiteiden keskimääräisen edistymän tavoitteen mittariksi ja saat tavoitteen KPI:n päivittymään automaattisesti toimenpideohjelman tilannepäivityksistä.
  • Määräpäivä toimenpiteille – LATOssa on nyt myös tarvittaessa saatavilla määräpäivä toimenpiteille.
  • Lisää käytettävyyttä ja nopeutta LATO-kokouksiin – sujuvoitimme LATO:n käyttöä kokouksissa kirjoittamalle LATO-koodia nopeammaksi keskeisissä toiminnoissa. Tiesittekö, että jossain organisaatioissa LATO-kokous tai ”latoilu” alkaa olla jo vakiintunut termi ja käytäntö?