LATO mukana Business Insight ratkaisuklinikalla

elokuu 30, 2016

Tule ratkaisemaan ongelmasi!

Mietitkö miten organisaatiossasi voitaisiin paremmin tukea johtamista ja tehdä parempia päätöksiä johtamalla tiedolla? Miten johtaminen saadaan saumattomaksi omistajan tarpeista asiakkuuksien johtamiseen? Miten omistajan tahtotila ja hallituksen agenda saadaan jalkautumaan organisaation suunnitelmiksi ja toimenpiteiksi ja miten asiakkuuksien johtaminen linkittyy organisaation omaan tekemiseen ja vahvuuksiin.

Tapahtuman keynote-puheenvuoro: Ketterä johtaminen – tieto on valtaa. Timo Lappi, lakimies, kasvuyrittäjä, Fondia Oy, Heltti Oy

Tapahtuma on messutyyppinen ja vapaamuotoinen.Tule kiertämään vastaanottoja, keskustelemaan, haastamaan ja katsomaan demoja ja nauttimaan tarjoiluista! Ensiapuhuoneessa pääset juttelemaan juuri sinun yrityksesi tiedolla johtamisen haasteistasi Manageriemme kanssa. Mieti valmiiksi ongelma, jonka ratkaisu auttaisi sinua eniten juuri NYT, ja varaa aikasi etukäteen.

Ilmoittaudu heti mukaan laaja-alaiseen johtamisen tukemiseen porautuvaan aamupäivään keskustelun, musiikin ja pienen purtavan merkeissä!

Tervetuloa Ratkaisuklinikka-aamupäiväämme keskustelemaan analytiikan ja johtamisen tukemisen mahdollisuuksista!

Lisätietoja ja tilaisuuden agendan löydät täältä.