Juho Lipsanen LATO toimitusjohtajaksi

elokuu 1, 2016

LATO Leadership Automation Tools Oy:n hallitus on nimittänyt Juho Lipsasen LATO:n toimitusjohtajaksi 1.8.2016 alkaen. Juho Lipsanen on yhtiön perustajäsen ja hän jatkaa myös hallituksen puheenjohtajana. Lipsasella on vankka kokemus suurten ja kasvavien yritysten kansainvälisessä kehittämisessä.

– Toimitusjohtaja Onni Matti Mannisen johdolla LATO-startup on ansiokkaasti luotsattu voimakkaan kasvun vaiheeseen. Yhtiön nopeasti kasvanut asiakasmäärä ja kiitelty tietoturvallinen LATO pilvi- ja mobiilituote on erinomainen pohja kotimaiseen ja kansainväliseen kasvuun, Juho Lipsanen toteaa.

Manninen keskittyy jatkossa LATO Strategy Tool -tuotteen ja palvelun kehitykseen. – LATO varmistaa ja nopeuttaa strategian toteuttamista. Aiomme tehdä strategioiden ja toimintasuunnitelmien toteutuksen yhä helpommaksi, halvemmaksi ja nopeammaksi jatkossa myös pienille ja keskisuurille yrityksille, Manninen sanoo.

Erno Launo on nimitetty yhtiön myyntijohtajaksi. – LATO ratkaisee globaalin ongelman, kuinka johtaa ja mitata strategian toteuttamista reaaliaikaisesti ja kustannustehokkaasti. Strategiasta 95% on toteuttamista, Erno Launo toteaa.

LATO automatisoi ja eliminoi johtamisen rutiinitehtäviä ja luo struktuurin strategian toteuttamiseen ja tulosten nopeuttamiseen. LATO Leadership Automation Tools on perustettu vuonna 2014 ja yhtiöllä on yli 50 asiakasta mukaan lukien ensimmäinen US Fortune 500 yhtiö. Jälleenmyyjiä ovat mm. Rdigo Oy ja saksankielisen DACH alueen jälleenmyynnistä vastaa Sebastian & Partner AG.