Tietosuoja

LATO Leadership Automation Tools Oy:n verkkosivustot

Vierailijan tulee lukea huolellisesti nämä tietosuojaperiaatteet ennen vierailuaan LATO Leadership Automation Tools Oy:n verkkosivuilla www.latotools.com ja www.latotools.fi. Vieraillessanne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla kuvatut tietosuojaperiaatteet teitä sitoviksi. Sivujen käyttö edellyttää alla kuvattujen periaatteiden hyväksymistä.

Sivustomme www.latotools.com ja www.latotools.fi käyttävät Google Analytics -verkkosivujen analytiikkapalvelua. Palvelua käytetään sivuston käyntien analysointiin ja sivuston kehittämiseen. Lato Leadership Automation Tools Oy käyttää myös Googlen uudelleenmarkkinointipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja. Evästeisiin tallennetut tiedot verkkosivujen käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille. Google voi siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Mikäli haluat estää tietojesi keräämisen Google Analytics -palveluun, Google suosittelee Google Analytics Opt-out -lisäosan käyttöä. Lisäksi sivustomme käyttävät muita kolmansien osapuolien sovelluksia kävijäseurantaan ja -tunnistamiseen.

Kolmansien  osapuolen palveluita, jotka ovat käytössä LATO Leadership Automation Tools Oy:n verkkosivustoilla:

  • Google Analytics kävijäseuranta
  • Google uudelleenmarkkinointi
  • YouTube-analytiikka
  • Leadfeeder kävijäseuranta
  • Bisnode kävijäseuranta

LATo Leadership Automation Tools Oy:n verkkosivustot on laadittu pääsääntöisesti tiedottamistarkoituksiin, ja valtaosaa sivustojen osioista voi käyttää syöttämättä omia henkilötietojaan. Keräämme pääasiassa tietoa, joka liittyy siihen, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoja. Henkilötietoja säilytetään vain siinä määrin kuin lait ja määräykset edellyttävät tai on tarpeen, jotta voimme tarjota parempaa palvelua. Voidaksemme tarjota parempaa palvelua saatamme kerätä myös henkilötietoja kävijöiltä. LATO LeadershipAutomation Tools Oy voi käyttää antamiasi henkilötietoja tarjotakseen sinulle palveluja tai vastatakseen pyyntöihisi.

LATO Leadership Automation Tools Oy kehittää verkkosivustojaan jatkuvasti ja voi milloin tahansa muuttaa näitä tietosuojaperiaatteita päivittämällä ne. Sivustolla voi olla linkkejä muihin sivustoihin. LATO Leadership Automation Tools Oy ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojasta tai sisällöstä.

Tietoturva ja haavoittuvuuksien raportointi

Mikäli uskot löytäneesi mahdollisen haavoittuvuuden tai jonkin muun tietoturva- tai tietosuojaongelman sivustoltamme, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta osoitteeseen lato.info(at)latotools.com. Jotta voisimme paikantaa ongelman mahdollisimman tarkasti, toivomme selkeää kuvausta ongelmasta ja kuinka ongelman pystyy todentamaan.

Nämä tietosuojaperiaatteet on päivitetty edellisen kerran 20.1.2016

Helsingissä,
LATO Leadership Automation Tools Oy