Kirkasta strateginen suunnitelmasi

Tuo ensin strateginen suunnitelmasi LATOon. Kirjaa valitut fokusalueet ja määrittele niihin kuuluvat päätavoitteet, joiden avulla suunnitelmasi toteutuu. LATO muodostaa näistä yhteisen näkymän, kokonaiskuvan, jota voit käyttää tavoitteiden viestimiseen ja toiminnan ohjaamiseen kaikilla organisaatiotasoilla.

Jaa tavoitteet ja tehtävät helposti

Kun olet luonut kokonaiskuvan, käytä LATOa strategisen agendan pilkkomiseen tavoitteiksi ja tehtäviksi. Anna ihmisten luoda omat tavoitteensa vastuualueidensa mukaisesti ja sovi yhdessä käytettävät mittarit. Strateginen suunnitelmasi tulee selväksi ja suuntaa kaikkien työn yhteistä tavoitetta kohti.

Päivitä ja seuraa statusta

Statuspäivitysten teko on helppoa ja nopeaa. Näet omat tavoitteesi aloitussivulla ja voit päivittää niiden edistymisen. Näet myös tiimisi jäsenten päivitykset ja ennusteet reaaliaikaisesti ja voit toimia niiden vaatimalla tavalla välittömästi. Kuukausipäivityksesi valmistuu parissa minuutissa.

Seuraa ja ohjaa

LATO näyttää jatkuvasti päivittyvän kokonaiskuvan yhdellä sivulla. Näet välittömästi, mitkä asiat etenevät suunnitelman mukaan ja missä tarvitaan johdon tukea tai suunnan muutosta. Uudet tavoitteet ja tehtävät voidaan kirjata, jakaa ja ohjeistaa suoraan tekijöille LATOn avulla.

Pysy ajan tasalla aina

LATOn mobiilisovelluksen avulla voit seurata ja johtaa suunnitelman ja tavoitteiden totetumista jatkuvasti. Mobiilikäyttö antaa mahdollisuuden seurata, päivittää ja kommentoida omien tehtävien edistymistä. Esimiehet voivat seurata oman tiiminsä työtä ja antaa suoraa palautetta.

Aloitus itsepalveluna

Onko sinulla jo tiedossasi oikea henkilö hoitamaan LATOn käyttöönottoa yrityksessäsi? Voiko hän toimia myös muiden käyttäjien tukena jatkossa?

Pääset liikkeelle nopeasti ja helposti. Me avaamme yrityksellesi uuden LATO ympäristön ja koulutamme pääkäyttäjänne ohjelmiston perusteisiin. Asiakastukemme on aina jatkossa apuna tarvittaessa.

Tuettu käyttöönotto

Onko sinulla sopiva henkilö vetämään prosessia, mutta haluaisit apua LATOn avaamisessa ja käyttöönotossa?

Me voimme tarjota koulutusta ja tukea LATOn käyttöönotossa, auttaa strategian luomisessa LATOon ja järjestää avainryhmien, kuten johtoryhmän käyttäjäkoulutuksia.

Avaimet käteen aloitus

Onko sinulla vain hyvin vähän aikaa ja henkilöresursseja varattuna LATOn käyttöönottoon?

Me tarjoamme nimetyn henkilön, joka avaa teille oman ympäristön, luo sinne strategisen suunnitelmanne ja kouluttaa ja tukee johtoryhmää ja muita käyttäjiä. Pysymme tukenasi kunnes prosessi toimii sujuvasti jatkuvalla syklillä.