Mtech Digital Solutions

Vauhtia strategian jalkauttamiseen markkinoiden johtavassa Biotalouden teknologiayhtiössä

Mtech Digital Solutions päätti ottaa käyttöön LATO Strategiatyökalun tukemaan strategian kommunikointia ja jalkauttamista.

Yhtiön tavoitteena oli, että valittu ratkaisu poistaa mystiikan strategian ympäriltä: strategian oli oltava läpinäkyvä, prioriteetit selkeät ja haluttiin auttaa henkilöstöä ymmärtämään yhteys oman tekemisen ja yrityksen tavoitteiden välillä.

Samalla toiveena oli, että kaikki strateginen suunnittelu ja tieto etenemästä on yhdessä paikassa. Työkalun tuli mahdollistaa tavoitteiden asetanta ja seuranta hallituksessa sekä suunnitelmien työstäminen, johtaminen ja seuranta yrityksen ja osastojen johtoryhmissä.

Lataa täältä Mtechin kanssa valmistelemamme asiakaskertomus. Referenssitarinassa Mtechin toimitusjohtaja Christian Jurvanen kertoo monipuolisesti, miten Mtech Digital Solutions käyttää LATOa toimeenpanon johtamisen työvälineenä. Kerromme, miksi LATO alunperin valittiin, miten käyttöönotto toteuttiin ja millaisia hyötyjä työkalu on tuonut mukanaan.


Mtech Digital Solutions on biotalouden digitaalisten ratkaisujen toimittaja. Yhtiö työskentelee yli 20 000 maatalousyrittäjän kanssa ja lisäksi asiakkaina ovat yli 50 yritystä ja yhteisöä. Yhtiön pääasiallinen markkina-alue on Suomi ja Skandinavia.

Liiketoiminnasta 30% keskittyy maatalousyrittäjille suunnattujen ohjelmistojen tuottamiseen ja myyntiin. Julkisen sektorin, teollisuuden sekä neuvonta ja jalostuksen konsultointipalvelut tuottavat liiketoiminnasta 70%.