Delete Group

LATO vauhdittaa Deleteä tehostamaan johtamista

Delete Group otti käyttöönsä LATO työkalun vuoden 2016 strategiaprosessiin sekä Suomen että Ruotsin liiketoiminnoissa. LATOa käytetään sekä strategisessa hallitustyöskentelyssä että operatiivisessa johtamisessa. Uusi työkalu lisää läpinäkyvyyttä, sujuvoittaa strategian raportointia ja vauhdittaa liiketoimintojen ohjausta.

Vastaanotto yllätti positiivisesti

Delete haki yksinkertaistusta ja nopeutusta strategian johtamisen malliinsa, joka on aikaisemmin ollut erillinen puolivuosittainen prosessi.

CasePic_JanikaVilkman_bw– Olen positiivisesti yllättynyt imusta, jolla organisaatiomme otti LATOn vastaan. Usein on havaittavissa jonkinlaista vastarintaa uusia työkaluja kohtaan, mutta LATO on kokemukseni mukaan yksi parhaiten vastaanotetuista järjestelmistä Deletellä, lakiasianjohtaja Janika Vilkman kertoo.

– Käyttäjät oppivat LATOn kertaopastuksella, mikä johtunee suurelta osin työkalun helposta käytettävyydestä ja erinomaisesta mobiilisovelluksesta. Tässä vaiheessa voin antaa vain ruusuja, Vilkman jatkaa.

 LATO vauhdittaa johtamista

– Olemme nyt digitalisoineet strategian tavoiteasetanta- ja seurantaprosessin. LATOon on ketjutettu ja vastuutettu strategiset toimenpiteet, tavoitteet ja mittarit eri organisaation tasoille. Strategiaa toteuttavia toimenpiteitä voi seurata ja johtaa osana kuukausittaista ”business-review” -käytäntöä tai milloin vain puhelimella. Hallituksen strategiatyöskentelykäytäntö on parantunut ja raportointisykli on nopeutunut,  Vilkman kertoo.

– Liiketoimintajohtajamme ovat huomanneet LATOn helpottavan ja nopeuttavan bisneksen ohjausta, mikä vapauttaa työaikaa itse liiketoimintaan nopeasyklisessä toiminnassamme. Tiedot ovat nyt yhdessä paikassa koko konsernin tasolla ja strategian toteutuminen on näkyvämpää, hän jatkaa.

LATO eliminoi ja automatisoi johtamisen rutiineja, jolloin johto voi käyttää ajan paremmin ja johtaminen on kustannustehokkaampaa.


Delete_logo

Delete on nopeasti kasvava teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni. Delete palvelee eri teollisuudenaloja, kiinteistöjä sekä rakentamista ja tuottaa ympäristöpalveluita Suomessa ja Ruotsissa noin 800:n ammattilaisen voimin. Delete-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 135 miljoonaa euroa.