LATOja pystytetään ympäri Suomea

huhtikuu 3, 2017

Digitalisaatio muuttaa myös suomalaista kansallismaisemaa: Perinteiset heinäladot häviävät teiden varsilta maatalouden modernisoitumisen seurauksena. Samanaikaisesti digitaalisia LATOja ilmestyy joka puolelle Suomea sitä mukaa kuin suomalaiset liikkeenjohtajat havahtuvat uusiin mahdollisuuksiin, joita digitalisaatio tarjoaa johtamisen automaation ja järkeistämisen alueella.

LATO_suomenkarttaUuden ajan LATO on jokaisen johtoryhmän tärkein työkalu strategian toimeenpanon johtamiseen. LATOssa konkretisoit strategiasi tavoitteiksi ja toimenpiteiksi, vastuutat tehtävät läpi organisaation ja seuraat sekä johdat työntekijöidesi edistymistä reaaliajassa. Kaikilta oheisen kartan osoittamilta paikkakunnilta löytyykin jo vähintään yksi LATO-pioneeri, jolle työkalumme on tuonut nopeutta, selkeyttä ja hymyä johtamiseen.

Tarinamme on kasvamassa myös ulkomaille. Olemme saaneet jo ensimmäiset asiakkaamme USAn Fortune500-listalta ja juurtunutta asiakaskuntaa meillä on Saksassa, Sveitsissä ja Benelux-maissa. Vuoden loppua kohden ulkomaille suuntautuvan kasvumme on tarkoitus kiihtyä ja etsimmekin aktiivisesti partnereita ja kanavia näkyvyyden kasvattamiseen valituissa maissa.

Kansainvälistymisen hetkelläkin muistamme kuitenkin suomalaiset juuremme. LATOn juuret ovat edelleen tiukasti Suomen pelloilla ja suomalaisessa reilussa, tasa-arvoisessa ja läpinäkyvyyttä suosivassa johtamistyylissä. Lisäksi sydämen asiamme on varmistaa, että tuttu tiimimme palvelee myös jatkossa kotimaisia asiakkaitamme samalla tinkimättömällä ja sisukkaalla tavalla kuin tähänkin asti.